דלת כניסה ראשית מזוגגת עם סורג ברזל






ויטרינה עגולה בין הסלון לפינת האוכל





Prev Next

2008

צילומים: שי אדם

שיפוץ בית חד קומתי בן 180 מ"ר במושב מגשימים.

מטרת השיפוץ הייתה לארגן מחדש את החללים הפתוחים של הבית לקבלת "מרחב ציבורי" רציף מואר ומרווח. לפני השיפוץ המטבח היה ממוקם במרכז הבית , מול הכניסה, והיה תחום על ידי קירות. על ידי הזזת המטבח ממרכז הבית לצידו, החלל נפתח  ומהכניסה ניתן לראות את הסלון ואת הגן שמעבר לו.

בעקבות השיפוץ, כל התיפקוד של הבית השתנה ונוצרו בו פינות מוארות ומזמינות עבור בני הבית. בין הסלון לפינת האוכל הוגדלה  הויטרינה העגולה המקורית, ע"י הנמכתה לגובה הריצוף והוספת פתיחי יציאה משני צידה, לפני הויטרינה העגולה עומד פסנתר הכנף, עליו בעלת הבית מרבה לנגן. בנוסף, יצרנו בחלל הגדול פינת עבודה, ע"י שימוש בקיר נפחי מנותק מהתקרה ומשאר הקירות. המרווחים סביבו מזוגגים בזכוכית עם פרופיל בלגי, דבר המאפשר שקט ופרטיות בחדר תוך שמירה על החלל הרצוף עם הסלון.

 

בית במושב מגשימים