פרגולה מעץ גושני מחוץ לפינת האוכל



המטבח הכפרי בשילוב אי ואבן טבעית

מרפסת ברזל קטנה



חלון בלגי בולט באמבטיית ההורים








חדר המשחקים בקומת מרתף


חדר הארונות

Prev Next

2006

צילומים: יונתן בלום

שיפוץ כללי ותוספת בניה לבית שנבנה במקור בשנות ה- 70 בשכונה צפונית בתל-אביב. גודל הבית לאחר התוספת כ-300 מ"ר הבית המקורי היה בעל 3 מפלסים וחצי קומה נוספת נוספה בשיפוץ: סוויטת הורים הכוללת חדר אמבטיה ומקלחת, חדר ארונות ומרפסת גג. אחת הסוגיות המאתגרות ביותר בתכנון בית פרטי, הינה התאמת סגנון הבית החדש לחלומותיהם ולציפיותיהם של הדיירים. הלקוחות - בעליו של בית ישן בשכונה שקטה בצפון תל אביב, רצו בית חם וצבעוני שיזכיר את ביתם הקודם בנווה צדק. הם ביקשו סגנון 'ערבי', עם קירות עבים וטיח צבעוני, אך עם זאת שיהיה בית גדול, מואר ומודרני. בנוסף, רצו הדיירים חצר גדולה, הכוללת מרחבי משחק, אירוח וגידול עצי פרי וצמחי תבלין ארץ ישראליים. המטרה הייתה לתת לבית "טעם של פעם", בהשראת התקופה שבה תל אביב הייתה עדיין רק מושבה...

בית פרטי, תל ברוך, ת"א