ספת המתנה בריפוד דשא סינתטי



גינה קטנה מחוץ לחלונות המשרד

הצמחיה בחלונות המשרד על רקע הבניין התעשייתי.

גוף תאורה על רקע קיר בריקים


מחיצת וילון שרשראות בחדר ישיבות



דלתות הכניסה מברזל בלגי





Prev Next

2010

90 מ"ר

צילום: שי אדם

המשרד שלנו תוכנן בראייה של אדריכלות מקיימת. הוא אחד מ-4 אולמות ששופצו יחדיו על ידינו. המקום עצמו הוא בקומה העליונה של מבנה תעשייתי ישן אותו בחרנו בגלל הרצון לחדש ולהחיות מקום נטוש ומוזנח באיזור עם הרבה פוטנציאל, אשר נמצא במרחק נסיעה באופניים ממקום מגורנו. כל השכבות הישנות קולפו והוסרו (תקרות מונמכות, ריצופים קיימים וחלונות ישנים) ומחיצות הפנים פורקו כדי ליצור חלל גדול ופתוח בגודל של כ-75 מ"ר. העיצוב של המקום נעשה בהשראת לופטים גדולים בניו-יורק. השתמשנו בלבנים אדומות, רצפת בטון מוחלקת אפורה וריהוט בצבע לבן. האולם פונה לכיוון דרום ושופע אור. מהויטרינה יש נוף אורבני יפיפה של נתיבי איילון. החזית הדרומית הגדולה היוותה עבורנו יתרון אך גם אתגר תכנוני מבחינה אקלימית. קרא עוד על תכנון מקיים במשרד שלנו כאן

 

משרדי דוידי רוזין אדריכליות