דלפק הקבלה

תאורה נסתרת בגבס




ויטרינת זכוכית בחדר הישיבות


רצפת בטון מוחלק וכריות ישיבה במעבר




Prev Next

 

 

2008

בשיתוף עם מעצבת הפנים גליה שטרנברג

צילומים: עוזי פורת

משרדי חברת המוזיקה והבידור הגדולה בישראל (לשעבר יונייטד והד ארצי). המשרדים אשר ממוקמים בקומה העליונה של מתחם סינמה סיטי משתרעים על שטח של 1500 מ"ר. המקום שהיה בעבר משרד פרסום, עבר שיפוץ מקיף שבחלקו נבע מהצורך לשנות את מיקום הכניסה כדי לאפשר גישה יותר פרטית לאמנים. שטחי המעבר תוכננו להיות רחבים מהרגיל כדי לאפשר קיום אירועים וקבלות פנים שהם חלק בלתי נפרד מסדר היום בחברה. בנוסף לכך הקפדנו על חלונות גדולים בקצוות הצירים כדי להכניס אור יום ולאפשר מבטים אל הים. קירות המשרדים עשויים זכוכית נקייה מרצפה לתקרה, מאפשרים מבט אל החללים הציבוריים, ונותנים תחושה של חלל גדול יותר. המראה של המשרדים מאוד מודרני ונקי, הריהוט והקירות לבנים על רקע רצפת בטון אפורה. על הקירות נתלו תמונות גדולות מימדים של מפורסמים מעולם הקולנוע והמוזיקה. בלובי הכניסה, תוכננה תיבה ארוכה, חצי שקועה בקיר ומוארת, להצגת כל התקליטורים העדכניים שהחברה מפיקה ומשווקת.

משרדי חברת אנ.אמ.סי. יונייטד