מדרגות עץ וקורת ברזל

נישות בנויות בקיר המטבח

חלון הסלון בולט ממישור הקיר

חלון ישיבה מעבר לשולחן האוכל




מדרגות עץ מרחפות על קורת ברזל

פרט חיבור מדרכי העץ לשלד הברזל

חפצי נוי מונחים על חלון המדף בגב הספה

ספסל עץ בחדר האמבטיה

תכנית קומת קרקע

Prev Next

צילומים: שי אדם ונעמי סיגל

שיפוץ קוטג' בגודל של 200 מ"ר בשלושה מפלסים. שטח כל קומה כ-70 מ"ר. על ידי פתיחת הבית לגינה בשלוש חזיתות, הבית התמלא באור יום ונוצרה תחושה של גודל ופתיחות. שימוש בחומרים טבעיים עם גוונים של ים וחול מקנים לבית תחושה של הרמוניות ושלווה. למרות שהגינה אינה גדולה, הצמחייה בחוץ משחקת תפקיד חשוב בכך שהיא משמשת להצללת הפתחים בקומת הקרקע ומייצרת נוף ירוק בתוך הבית. בקומת הקרקע שני חללים עיקריים מופרדים ע"י המבואה והמדרגות: המטבח עם שולחן האוכל, והסלון. איזור המטבח ופינת האוכל הצמודה אליו, הפכו לחלל המרכזי והמזמין של הבית בו כל בני הבית נפגשים, מדברים ואוכלים יחדיו.

שיפוץ בית פרטי, הוד השרון